BernardChef
Dáme šanci talentovaným kuchařům
Kuchařská soutěž pro hobby kuchaře a studenty hotelových škol a kuchařských učilišť.Našim cílem je vyhledat talenty a podpořit jejich fortel, originalitu a kreativitu.
Soutěž organizujeme ve spolupráci s renomovanými osobnostmi kuchařského oboru. Zkušení profesionálové budou účastníky nejen hodnotit, ale také jim budou předávat bohaté zkušenosti z praxe.
Benefitem pro budoucí uplatnění účastníků v kuchyních nejlepších restaurací bude certifikát o účasti. Pro úspěšné soutěžící jsou kromě hodnotných věcných cen připraveny i odměny jako nabídka odborné stáže nebo zaměstnání v kuchyni Návštěvnického centra pivovaru Bernard.
S potěšením oznamujeme, že registrace do soutěže je nyní otevřena. Zájemci se mohou hlásit prostřednictvím přihláškového formuláře.
Jak vybereme ty nejlepší z vás?
-
1
Odešlete přihlášku
Do 31. 10. 2025
Pošlete nám soutěžní tříchodové menu včetně fotek a kalkulací. V jednom z chodů použijte pivo Bernard.
-
2
8 z vás postoupí do druhého kola
14. 11. 2025
Ze zaslaných přihlášek vybereme 8 nejlepších, kteří postoupí do semifinále.
-
3
Přijďte nám ukázat, co umíte
13. 1. 2026 Semifinále
Gurmandie s.r.o.
Uvařte menu, které jste zaslali v přihlášce. Dáme Vám na to tři hodiny.
-
4
4 nejlepší kuchaři si to rozdají o výhru
27. 1. 2026 Finále
Návštěvnické centrum Rodinného pivovaru Bernard
Tentokráte bez přípravy! Uvařte nám dva chody ze surovin, které Vám nachystáme. Budete na to mít dvě hodiny.
Pořadatel si vyhrazuje právo na případné změny v pravidlech.
Naše finálová porota
Asistent šéfa poroty
Michal Koreš
Šéfkuchař Pivnice Na Štokách v Návštěvnickém centru Bernard v Humpolci
Mohlo by vás zajímat
Soutěže se můžou zúčastnit hobby kuchaři a studenti hotelových škol a kuchařských učilišť, kterým je v době konání soutěže alespoň 17 let. Soutěžící nevaří v týmu, každý vaří sám za sebe.
Do soutěže může každá škola přihlásit dva reprezentanty z posledního ročníku.
Ano, soutěž je určená i pro hobby kuchaře.
Soutěžící přiloží vlastní fotografii každého chodu a vypracují seznam ingrediencí na čtyři degustační porce každého chodu.
Výsledky
| Jméno | Škola | Výsledek |
|---|---|---|
| Filip Kynčl | Střední škola gastronomie a služeb Nová Paka | Semifinále 2 |
| Viktor Adámek | Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm | Semifinále 2 |
| Amálie Hlavičková | Střední škola gastronomie a obchodu Zlín | Semifinále 2 |
| Kristýna Hodonská | Semifinále 2 | |
| Zdeněk Vykydal | Střední odborné učiliště obchodu a služeb Olomouc | Semifinále 1 |
| Veronika Svobodová | Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga | Semifinále 1 |
| Lukáš Uhlíř | SOU společného stravování Poděbrady | Semifinále 1 |
| Adam Raditsch | Střední odborná škola obchodu a služeb Štusrova Olomouc | Semifinále 1 |
| Ondřej Dubec | Střední škola gastronomie a služeb Nová Paka | Náhradník |
| Anna Spirakusová | Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Písek | Náhradník |
| Tomáš Bílek | Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm | Nepostupující |
| Simona Goreová | Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace | Nepostupující |
| Natálie Hlavsová | Střední škola hotelnictví a gastronomie Praha | Nepostupující |
| Matěj Beck | Střední škola technická a řemeslná, Nový Bydžov | Nepostupující |
| Jiří Pešek | Střední škola obchodní a služeb SČMSD Žďár nad Sázavou | Nepostupující |
| Jan Zelinka | Střední škola technická a řemeslná, Nový Bydžov | Nepostupující |
| Jan Graběc | SOU Dakol, s.r.o. | Nepostupující |
| David Tománek | Střední škola Jeronýmova České Budějovice s.r.o. | Nepostupující |
| Adam Bílek | Střední škola hotelnictví a gastronomie Praha Klánovice | Nepostupující |